FISKEFERIE PÅ SEASIDE

På Fjellværøya på Hitra hvor Seaside Apartmenst ligger, er det ikke langt til de gode fiskeplassene. Når du ankommer hos oss får du god innføring i båtbruk og fisketeknikk. Alle våre gjester har tilgang til redningsvest, ekkolodd, kartplotter med GPS i sine båter og gode, enkle sjøkart.

I havet utenfor Seaside finnes en mengde fiskearter med hovedvekt på torsk, sei, lyr, makrell, lange, kveite og uer. Når du kommer til kai med fangsten er det din tur til å fortelle dagens gode fiskehistorie. For å legge tilrette for en god fiskeferie, er det sløyehus med lys, frysere og tørkerom til fiskeklær rett ved din leilighet. Vi tilbyr også røykeovn, og grill for å tilberede fisken. Og hva smaker vell bedre enn fersk fisk på grillen?

TId til å leve og fiske

Etter å ha vært på ferie hos oss på Fjellværøya har du som regel både fotokameraet og hodet fullt av gode minner. For vi vet hva en ferie på Hitra kan gjøre med deg. Du kommer til en øy med naturskjønne omgivelser hvor du får tid til bare å være til. Her kan man sitte på terrassen å skue utover vågen, og se på fuglelivet. Man kan ta båten og kjøre ut på åpent hav, for å fange dagens fisk, og er man heldig får man oppleve niser rundt båten ved solnedgang.

Det å komme i land med sjøluft i kinnene, og nyte et godt måltid i rolige omgivelser gjør at man legger seg med et smil om munnen.
Vi vil gjøre vårt ytterste for at din ferie her på Seaside Apartments, blir din beste noen sinne.

«ET UTROLIG FINT sted for fisking. Nært åpent hav, masse øyer, og utrolige solnedganger. Jeg vil fremheve de ansatte som alltid er villigE til å råde og hjelpe. Båtene er også pålitelige. jeg kommer tilbake»

-Roman Flajsingrc

SaveSave