Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille?

For å kunne gi deg best mulig service, har vi personlig booking.
Send oss dine ønsker på skjema eller på e-post, og vi vil normalt svare deg innen 24 timer.

 


Seaside Apartments
7242 Knarrlagsund

Telefon:
+47 72440104
+47 45434549

E-post: seasideap@hotmail.com


Veibeskrivelse

 

Car
Bil

Bilturen ut til Hitra er en reise i seg selv. Mye fantastisk natur å se underveis. Veien har de siste årene blitt betydelig utbedret og mange tuneller, og gode veistrekninger har gjort at turen fra Trondheim til Hitra i normaltfart tar ca 1,5 time. Totalt reisetid til destinasjonen Seaside Apartments er på 2 timer.

Om du tar utgangspunkt i Orkanger, kjør RV 710 fra Shellstasjonen på Orkanger. Kjøre rett gjennom rundkjøringene i Orkanger. Etter litt i underkant av 3 km, sving til venstre inn på RV 714. Følg veien til du kommer til Fillan sentrum på Hitra. Kjør rett gjennom rundkjøringene i Fillan, fortsett veien til du kommer til et skilt hvor det står Fjellværøy, ta så til høyre. Følg veien videre retning knarrlagsund. Etter hvert må man ta av til høyre, retning Nordbotn/fjellværøyveien. Kjør så et par km. innover Fjellværøyveien, og ta så til venstre ved Breivikveien – I enden av breivikveien ligger Seaside Apartments.

Ferry
Båt

Hurtigbåten har daglige avganger til Hitra. Gå ombord båten, sett fra deg bagasjen og nyt turen ut til øyriket, hvor ankomststedet er Sandstad (Hitra).
I løpet av turen kan man kjøpe mat og drikke fra kiosken, lade alt av elektronisk utstyr, som kamera ect. Og før du aner er du fremme.

Du kan kjøpe billett til Fillan allerede på båten, da er det en korresponderende buss som venter på Sandstad-kai som tar deg med til Fillan sentrum på Hitra. Når du ankommer Fillan kan du enten bestille taxi, eller avtale henting av oss.

HitraTaxi kan nås på tlf. 965 05 950

Hurtigbåtens avgangstider finner du her